top of page

Επίπεδα Ρωσικών


A1 - A2

Με την ολοκλήρωση των επιπέδων, ο σπουδαστής μπορεί να διαβάσει και να καταλάβει μικρά απλά κείμενα και να επικοινωνήσει με ευχέρεια για τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας. Το λεξιλόγιο επαρκεί για την ανταλλαγή βασικών πληροφοριών με απλό συντακτικό και γραμματική.


B1

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό το επίπεδο, ο σπουδαστής έχει επεκτείνει σημαντικά τα εκφραστικά του μέσα. Μιλάει πιο άνετα για καθημερινά θέματα, κατανοεί ευκολότερα τον προφορικό λόγο και μπορεί να σχηματίσει ο ίδιος κάποιες φράσεις βασιζόμενος σε κείμενο κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.


B2

Το επίπεδο αυτό είναι πολύ υψηλό και απαιτεί από τους μαθητές να συζητούν δύσκολα κοινωνικά θέματα, να αναπτύσσουν τις δικές τους απόψεις και να σχολιάζουν ποικίλα κείμενα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και άρθρων.


C1 - C2

Πρόκειται για τα υψηλότερα επίπεδα που μπορούν να επιτευχθούν και χαρακτηρίζονται από εξίσου υψηλές απαιτήσεις. Απευθύνονται κυρίως σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα ρωσικής γλώσσας και να μελετήσουν ρωσική λογοτεχνία. Ο κάτοχος του πτυχίου έχει δικαίωμα να διδάσκει την ρωσική γλώσσα και να κάνει επιστημονική έρευνα στον τομέα της ρωσικής γλώσσας.

Recent Posts

See All
bottom of page