top of page

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για το Aloha Mental Arithmetic


Tο πρόγραμμα Aloha Mental Arithmetic είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος ανάπτυξης των νοητικών και ακαδημαϊκών ικανοτήτων, αλλά και της δημιουργικής σκέψης ενός παιδιού με ισορροπημένο τρόπο, βασισμένη στο σύστημα του Άβακα και της νοητικής αριθμητικής, η οποία έχει αποφέρει απίστευτα αποτελέσματα.


Είναι ένα διαπιστευμένο, παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά του ηλικιακού φάσματος 5 με 13 ετών το οποίο ενισχύει τις μαθησιακές τους ικανότητες και αναπτύσσει την επιδεξιότητά τους στην μαθηματική γνώση. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος η σκέψη των παιδιών γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική. Τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα έχουν επιδείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση, ακουστική ικανότητα, αναλυτική ικανότητα και φυσικά εγγυημένη βελτίωση της μαθηματικής τους δυναμικής.


Οφέλη που αποκτούν οι μαθητές για όλη την διάρκεια της ζωής τους: 1. Προσοχή και συγκέντρωση 2. Δημιουργικότητα 3. Φαντασία και δυνατότητα οπτικοποίηση 4. Προσανατολισμός 5. Ακουστική και αναλυτική ικανότητα 6. Φωτογραφική ικανότητα 7. Παρατηρητικότητα και προσανατολισμός

bottom of page