top of page

Επίπεδα Αγγλικών


Pre-Junior

Στο αρχικό αυτό επίπεδο τα παιδία κάνουν τα πρώτα βήματα τους στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας. Το πρόγραμμα είναι για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Τα παιδιά θα γνωρίσουν, θα εξοικειωθούν και κυρίως θα αγαπήσουν την γλώσσα με φυσικό βιωματικό τρόπο. Από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων θα τα ακούτε να τραγουδάνε στα αγγλικά και να χρησιμοποιούν λέξεις ακόμα και προτάσεις αυθόρμητα και αβίαστα χωρίς ούτε καν να το καταλαβαίνουν, όπως ακριβώς έκαναν και με την πρώτη, τη μητρική τους γλώσσα.


Junior A&B

Οι μαθητές εκτίθενται σε πλουσιότερη ομιλία και ολοκληρωμένες προτάσεις μέσω της πρακτικής εκμάθησης γραμματικών φαινομένων. Οι μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν σωστά τόσο το λεξιλόγιο όσο και τη γραμματική και απομακρύνονται από τη στείρα μετάφραση λέξεων και την απομνημόνευση γραμματικών κανόνων. Το λεξιλόγιο που γνωρίζουν επαρκεί για την ανταλλαγή βασικών πληροφοριών με απλό συντακτικό και γραμματική.


Class A, B, C, D, E

Ολοκληρώνοντας αυτά τα επίπεδα, τα παιδιά θα έχουν καλύψει ουσιαστικά όλες τις πτυχές της αγγλικής γραμματικής και του συντακτικού. Θα είναι σε θέση να συζητάνε πιο περίποκα θέματα (π.χ. περιβάλλον, οικονομία, πολιτική) χρησιμοποιώντας πλούσιο λεξιλόγιο και σύνθετες δομές προτάσεων.


Class Lower

Η τάξη του Lower (Από Β' Γυμνασίου) είναι η τελευταία για όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν σε ένα ανώτατο επίπεδο. Γίνεται συστηματική εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με στόχο την ανάπτυξη του λεξιλογίου και την βελτίωση του γραπτού λόγου.


Class Proficiency

Πρόκειται για το μεγαλύτερο επίπεδο που μπορεί να πιστοποιηθεί κανείς στα Αγγλικά και αντιστοιχεί στην άριστη χρήση της γλώσσας. Το C2 επίπεδο αποτελεί στόχο των περισσότερων σπουδαστών, καθώς απαιτείται η απόδειξη άριστης γνώσης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

bottom of page