top of page

Φροντιστήριο: Η καλύτερη επιλογή στην εκμάθηση ξένων γλωσσών


Δεν υπάρχει γονιός που να μην παίρνει στα σοβαρά την εκπαίδευση των παιδιών του και να μην επενδύει στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της. Τα φροντιστήρια έρχονται να βοηθήσουν στην εκπαίδευση των παιδιών με τρόπο αποτελεσματικό και διασκεδαστικό!


  1. Συμφώνα με πορίσματα των τελευταίων μελετών, το παιδί μαθαίνει καλύτερα όταν μαθαίνει με παρέα, διότι αφομοιώνει τις γνώσεις καλύτερα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Επίσης το παιδί αναπτύσσει πολλές δεξιότητες, μαθαίνει να επικοινωνεί ευχάριστα, να συνεργάζεται, να μοιράζεται, να σέβεται τη διαφορετικότητα και να πειθαρχεί.

  2. Το φροντιστήριο και το κέντρο ξένων γλωσσών είναι χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για να εξυπηρετούν το σκοπό του μαθήματος. Διαθέτουν τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και όλα τα υλικά που χρειάζονται για τις ανάγκες του μαθήματος. Μέσα στο φροντιστήριο το παιδί θα έχει μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών αφοσιωμένη στο μέλλον του, που θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν, πάντα σε συνεργασία με τον γονιό, την πολύτιμη επιτυχία του παιδιού στις εξετάσεις.

  3. Ο μαθητής δεν επαναπαύεται αλλά αντιθέτως παρακινείται από την ομάδα και τον διδάσκοντα για να προσαρμοστεί στον ρυθμό της τάξης και να βελτιώσει την απόδοσή του σε πλαίσια υγιούς συναγωνισμού με τους συμμαθητές του.

  4. Όσο πιο νωρίς μαθαίνει να εργάζεται ομαδικά τόσο καλύτερα θα αποδίδει αργότερα στη ζωή, στη δουλεία, στην κοινωνία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μαθαίνει το παιδί να προσεγγίζει στόχους μαζί με άλλους. Είναι κάτι που θα κάνει σε όλη την επαγγελματική ζωή του.

  5. Στο Φροντιστήριο πραγματοποιείται σύνθεση μαθησιακών διαδικασιών, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πλουραλισμός διδακτικών μεθόδων, άρα και καλύτερο αποτέλεσμα.

bottom of page